Demi Rose esitteli timmiä bikinipeppuaan – ja syystäkin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Tyga tapaili viime kesänä sinkkuna ollessaan Demi Rosea, joka on nuori ja muodokas mallikaunotar. Sittemmin Tyga palasi taas yhteen Kylie Jennerin kanssa, mutta Demi Rose jäi julkisuuteen. Nyt Demi on kuvattu rannalla, jossa hänen takapuolensa oli kuvattavana.

Demi Rose poseerasi bikineissä Monochrome-yhtiön järjestämässä tilaisuudessa rannalla Ibizalla. DJ-keikoilla Ibizalla jatkossa nähtävä kaunotar keskittyi tällä kertaa upean bikinivartalonsa esittelyyn ja antoi mielellään miesten kuvata bikinipeppuaan lähietäisyydeltä.

22-vuotias Demi Rose on kovassa nousussa, sillä hänen suosionsa on kasvussa Tyga-suhteen paljastuttua. Neitokaisen Instagram-sivuilta löytyy mittava määrä poikkeuksellisen näyttäviä kuvia. Rose poseerasi taannoin esimerkiksi omassa tyttökalenterissaan. Rohkeat kuvat noteerattiin laajasti, sillä häntä seuraa jo yksin Instagramissa 3,5 miljoonaa käyttäjää.

Splash
Splash
Splash
Splash