Koskettava video: Näin isä rauhoittaa kuurosokean poikansa

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Gideon-niminen poika syntyi geneettisen sairauden kanssa, minkä vuoksi hän on menettänyt kuulonsa ja näkönsä. Vanhemmat julkaisevat heidän Life with a Happy Heart -nimisellä YouTube-kanavallaan videoita, joissa he päästävät ihmiset näkemään millaista heidän arkensa on.

Vanhempien kuvaama video parin vuoden takaa on nyt lähtenyt uudelleen leviämään sosiaalisessa mediassa. Videolla nähdään miten seitsemän kuukauden ikäinen Gideon saadaan sylissä rauhoittumaan silloin kun poika on itkuinen.

Äiti on kuvannut videolle, miten isä rauhoittelee itkevää Gideon-vauvaa. Gideon ei näe eikä kuule, mutta se rauhoittuu heti kun se tuntee isänsä pärisyttävät huulet kaulaansa vasten. Aina kun isä lopettaa pärisyttämisen, vauva alkaa uudelleen itkemään.