Petri Nygårdilta oma Kaljaa! -olutmerkki: ”Miten hienoa paneminen onkaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohuräppäri Petri Nygård on tehnyt uuden aluevalloituksen, sillä hänen nimellään on lanseerattu oma olutmerkki. Pyynikin Käsityöläispanimon valmistama Petri Nygård KALJAA ! on keskioluen vahvuinen pils-olut, jonka suunnittelussa myös Nygård on itse ollut mukana.

– Kesäapulaisen oleminen panimolla avasi silmäni sille, miten hienoa paneminen onkaan. Sain oppia ja osallistua. Takaan, että oluessani on uskottavaa intoa ja kiihkoa. Kysymyksessä on suhteellisen helposti lähestyttävissä oleva ja virkistävän rapsakka tamperelainen pienpanimotuote, Petri Nygård kuvailee nimikkomaltaistaan.

Suomiräppärin olut julkistetaan Pyynikin Maistelulaivan avajaisissa ja kastetilaisuudessa Tampereella ensi perjantaina. Tähtäimessä oli saada testierä valmiiksi ravintolalaivan avajaisiin mennessä ja siinä onnistuttiinkin. Kaupallinen erä olutta valmistuu heinäkuun aikana ja sen ennakkomyynti levittäytyy ympäri Suomen.