Kuuma mallitulokas paljasti bikinivartalonsa – tästä naisesta puhutaan vielä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin alusvaatemerkki Victoria’s Secret on tehnyt lukemattomista malleista supermalleja. Yksi heistä on nousujohdanteista uraa tekevä Chanel Iman, joka on tehnyt malliuraa jo yli vuosikymmenen ajan. Nyt Chanel kuvattiin poseeraamassa rannalla ystävänsä kanssa.

Supermalli Chanel Iman ja hänen ystävänsä Heidy De la Rosa bongattiin nauttimassa rantaelämästä Miamissa, jossa he poseerasivat auliisti kuvaajille.

Chanel Iman, oikealta nimeltään Chanel Iman Robinson, on amerikkalainen mallikaunotar. Hänen sukujuurensa ovat puoliksi korealaiset ja puoliksi afroamerikkalaiset. Nuoresta iästään huolimatta Chanel on tehnyt jo 11 vuotta mallintöitä, sillä hän sai jo 10-vuotiaana lapsimallina mallisopimuksen Ford Modelsin kanssa. Malliurallaan Iman on poseerannut lukuisten muotilehtien kansikuvissa.

Splash
Splash
Splash
Splash