Kylmät väreet videosta! 60 000 ihmistä lauloi Queenin Bohemian Rhapsodyn

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Queenin Bohemian Rhapsody on yksi aikojen tunnetuimmista ja rakastetuimmista rock-kappaleista. Helpoimmin esitettäviin se ei sen sijaan lukeudu, kuten hitin laulamista karaokessa yrittäneet ovat epäilemättä saaneet huomata.

Lontoon Hyde Parkissa taannoin esiintynyt Green Day jakoi Youtubessa huikean videon yleisöstään. Ennen yhtyeen esiintymistä PA-järjestelmästä kuultiin Bohemian Rhapsody -kappale. Yhtyeen yllätykseksi keikkaa odottanut yleisö puhkesi yhteislauluun Queenin hitin mukana.

Tapahtuman yleisössä oli yli 60.000 henkeä, mikä tarkoittaa että yhteislauluun osallistui todennäköisesti kymmeniä tuhansia musiikkifaneja. Yleisön suuresta määrästä huolimatta Bohemian Rhapsodya tulkittiin hämmästyttävän hyvin, ja niinpä Hyde Parkissa päästiinkin nauttimaan taatusti erilaisesta kuorolaulukonsertista.