Uimapatja näyttää terveyssiteeltä – riemu repesi somessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Miten reagoisit törmätessäsi uima-altaassa kelluvaan asiaan, joka muistuttaa epäilyttävästi valtavan kokoista terveyssidettä? Twitterissä levinneen kuvan perusteella se saattaa olla tänä kesävä mahdollista.

Twitter-käyttäjä Jillian Davis huomasi kaupassa myytävän Pasadena Pool Float -uimapatjan näyttävän aivan valtavalta kuukautissiteeltä. Toisin kuin esimerkiksi kakkaemojilta näyttävien uimalelujen tapauksessa, ei tuotteen muoto vaikuta olevan tahallinen.

– Tämä olisi voitu välttää naisista koostuvalla fokusryhmällä, Jillian David totesi.

Kuva lähti leviämään nopeasti Twitterissä, ja sillä on jo kymmeniä tuhansia uudelleenjakoja sekä yli sata tuhatta tykkäystä. Luksusmaisen pehmeäksi ja kestäväksi kuvailtua Pasadena Pool Float -uimapatjaa myydään muun muassa Amazon-verkkokaupassa 80 dollarin hintaan.