Upea galaksijäätelö vangitsee katseet – maailman kaunein jäätelö?

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Olemme kertoneet villityksestä, jossa ruoka-annokset muistuttavat väritykseltään avaruuden tähtitaivasta ja galaktista linnunrataa. Kiiltävä marmorikuulan pinnalta näyttävä pinta on nähty kakuissa ja donitseissa, ja nyt ihmiset ovat alkaneet tekemään samalla tekniikalla myös jäätelöä.

Instagram-käyttäjä Li-Chi Pan julkaisi hieman vajaa vuosi sitten herkullisen kuvan, jossa mies esitteli hänen itse tekemiään jäätelöitä, joiden pinta kiilsi kauniisti ja näytti kuin satumaiselta avaruuden tähtipölyltä. Mies ei kuitenkaan seuraajien harmitukseksi julkaissut hänen reseptiään tai raaka-aineita, joiden avulla upea pinta oli luotu.

Nyt 15-vuotias tyttö Jose on keksinyt omanlaisen reseptin kauniin pinnan luomiseen. Hän julkaisi naturally.jo-nimisellä Instagram-kanavallaan kuvan jäätelöstä, jonka pinnan tyttö on luonut kookosmaidon, kookosmehun, teen ja mustikkamehun avulla.

I never thought that the galaxy could taste so good ….🍦😳😱🌙💫 #HomemadeIcecream

A post shared by Li-Chi Pan ☁️ (@lichipan) on

https://www.instagram.com/p/BVOIFlBlB9D/?taken-by=naturally.jo