Suklaakukkia täytekakun koristeeksi – näin onnistut helposti!

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Kotikondiittorit pystyvät esittelemään luomuksiaan helposti sosiaalisessa mediassa. Useilla eri leivontasivustoilla jaetaan ammattilaisten vinkkejä siihen, kuinka leipomuksista voi saada näyttävimpiä yksinkertaisilla keinoilla.

Adilicious-sivusto on nyt jakanut Facebookissa videon, jolla esitellään suklaakukkien tekemistä. Kukat valmistetaan valkosuklaasta, joka sulatetaan ja värjätään karamellivärillä. Apuna voi käyttää myös valmiiksi värjättyä suklaata. Varsinaiset terälehdet tehdään lusikoiden avulla.

Kasta jokaisen lusikan alapuoli suklaassa ja aseta tasaiselle alustalle jäähtymään. Lopputuloksena syntyy kukan terälehtiä, jotka liitetään yhteen sulatetun suklaan ja lasipurken kannen tai kupin avulla. Vieraat tulevat varmasti ihastumaan syötävän hyvännäköisiin suklaakukkiin.

Chocolate Flower using Plastic spoons By: Adilicious

Publié par StylishEve sur samedi 24 juin 2017