Ed Sheeran suunnittelee elämäkertaa elokuvana – vertaa Eminemin 8 Mileen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Ed Sheeran nauttii melkoisesta suosiostaan kotimaassaan. Laulaja-lauluntekijän tuorein ÷-levy ylitti platinalevyn myyntirajan noin kuukaudessa, tehden siitä yhden tämän vuoden nopeimmin myydyistä levyistä.

Ed Sheeran on ilmaissut haluavansa tehdä omaan elämäänsä perustuvan elokuvan. NME-lehden haastattelussa hän kertoo käyneensä jo neuvotteluja projektista. Sheeran itse vertaa ideaansa Eminemin 8 Mile -elokuvaan.

– Haluan sen olevan kuin 8 Mile, tai ennemminkin 8 Milen ja Notting Hillin välimuoto, poptähti paljastaa.

– Olen käynyt neuvotteluja rakastamani elokuvantekijän kanssa. Työstämme sitä hitaasti mutta varmasti. Haluan siitä pienen budjetin brittiläisen elokuvan ja päärooleihin tuntemattomia nimiä, Sheeran jatkaa.

Ed Sheeran ilmoitti taannoin jättäneensä Twitterin saamiensa vihaisten kommenttien vuoksi. Tili on edelleen olemassa, mutta siellä jaetaan vain tähden Instagramissa julkaistuja viestejä.