Treffisovellus tekee somedeittailusta pelin – kirjaimellisesti!

Digi Lifestyle · Tim Isokivi

Tinderin valtavan suosion vanavedessä älypuhelimille on ilmestynyt valtava määrä deittisovelluksia, jotka yrittävät erottua kilpailijoista uudenlaisilla ominaisuuksilla. Yksi tällaisista on ranskalainen Happn.

Monille Tinderin käyttö saattaa muistuttaa mobiilipelin pelaamista, mutta Happnin uusi ominaisuus tekee somedeittailusta kirjaimellisesti peliä. CrushTime-ominaisuuden myötä käyttäjä voi yrittää arvata neljän käyttäjän kuvasta, kuka on tykännyt hänestä.

Mikäli kiinnostuneen käyttäjän arvaa oikein, voi hänen kanssaan alkaa viestittelemään. Väärän vastauksen tapauksessa pelaaja voi yrittää uudelleen tai aloittaa pelin alusta.

Erikoisen ominaisuudesta tekee se, ettei CrushTimeä voi pelata milloin tahansa. Peli alkaa Happn-sovelluksen käyttäjälle satunnaisesti, tosin ainoastaan silloin kun vähintään kymmenen ihmistä on tykännyt profiilista.

– Se tapahtuu summittaisesti. Silloin kun se ilmestyy ruutuun, sinun on pelattava, Happnin Claire Certain kuvailee Mashable-sivustolle.