Huumehuuruiset homo-orgiat paavin neuvonantajan asunnossa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Vatikaania koettelee parhaillaan uusi huume- ja seksiskandaali. Poliisit ovat nimittäin keskeyttäneet paavi Franciscuksen neuvonantaja Francesco Coccoplamerion omistamassa asunnossa käynnissä olleet huumehöyryiset orgiat.

Poliisit ratsasivat asunnon naapureiden tekemien valitusten vuoksi. Viranomaisten saapuessa paikalle he löysivät huumeita sekä joukon yhdessä seksiakteja harrastaneita miehiä. Yksi heistä oli asunnossa asuva, kardinaali Coccoplamerion sihteerinä toimiva pappi.

International Business Times -lehden mukaan poliisit pidättivät papin huumerikoksista epäiltyinä. Saman sukupuolen edustajien välinen yksityinen seksi ei sen sijaan ole lain mukaan kiellettyä Vatikaanissa. Coccoplamerion kerrotaan suositelleen sihteerinään toiminutta pappia piipspan virkaan.

Ratsattu rakennus toimii myös katolisen kirkon uskonopin kongregaatiolle. Sen tehtävänä on vaalia ja vastata kirkon opin puhtaudesta sekä muun muassa tutkia katolisen kirkon sisällä tapahtunutta seksuaalista hyväksikäyttöä.