Kate Middletonin polvessa kummitus – kuvat leviävät verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Cambridgen herttuatar Catherine Elizabeth, eli Kate Middleton, on tunnettu klassisen kauniina kaunottarena, jonka tyyli on aina hyvin huoliteltu ja tyylikäs. Nainen kuvattiin juuri Lontoossa kauniissa kotelomekossa, joka paljasti naisen polvet.

Kate Middletonista otettujen lehdistökuvien perusteella ihmisten huomio on näyttänyt kiinnittyvän melko erikoiseen yksityiskohtaan. Joku tarkkasilmäinen ja hyvällä mielikuvituksella varustettu henkilö on huomannut ensimmäisenä, että Middletonin polvi näyttää ystävällisen kummituksen eli Kasperin päältä.

Henkilön tekemän huomion ja hauskan kuvavertailun jälkeen ystävällinen kummitus on niin helppo nähdä polvessa, että sitä saattaa olla jopa vaikeampi olla enää kuvittelematta siihen. Sosiaalisessa mediassa onkin nyt alkanut leviämään hauskoja kuvia, joissa Kate Middletonin ja Kasper-kummituksen kuvat on laitettu vierekkäin vertailun vuoksi.