Martina Colombari bikineissä Ibizalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italiasta on viihdealalle pyrkinyt ja päässyt monia neitokaisia. Saapasmaassa naiskauneutta riittää. Osoituksena asiasta ovat 39-vuotiaan malli-näyttelijättären Martina Colombarin rantakuvat, joita on saanut nähdä medioissa viime kuukausina aiempaa enemmän.

Parhaillaan Martina Colombari lomailee Espanjan Ibizalla, jossa hänet kuvattiin eilen lekottelemassa auringossa uimarannalla. Seuranaan entisellä teinimallilla oli aviomiehensä Alessandro Costacurta, joka tunnetaan jalkapallomanagerina.

Martina Colombari on tehnyt pitkän uran mallina. Hänestä kruunattiin 16-vuotiaana Miss Italia. Myöhemmin nainen on juontanut kotimaansa televisio-ohjelmia, kuten Un disco per l’estate ja Vota la voce. Colombaria on kuvattu useiden lehtien kansiin. Niihin lukeutuvat Cosmopolitan ja GQ. Vuonna 2004 hän meni naimisiin jalkapalloilija Alessandro Costacurtan kanssa. Parilla on yhteinen Achilles-poika.

Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Staran Facebook-sivusta tykkääjien kesken arvotaan 4.10.2017 Huawei Honor 8 -älypuhelin, jossa muun muassa tuplakamera, Dual-SIM ja 5,2 tuuman näyttö. Voit osallistua kilpailuun tykkäämällä Staran Facebook-sivuista. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat