Pink julkaisi kuvan lapsiarjestaan – ei yritäkään olla täydellinen äiti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pink-artistinimellä supertähdeksi aikoinaan noussut Alecia Beth Moore sai taannoin sitten toisen lapsen miehensä Carey Hartin kanssa. Hän on kertonut arjestaan lapsiperheen äitinä melko avoimesti sosiaalisessa mediassa, mutta tuorein valokuva on nousemassa kansainväliseksi hitiksi.

Poptähti julkaisi Instagramissa selfiekuvan, jossa hänen taustallaan nähdään tytär ajamassa sisällä talossa polkupyörällä pelkät alushousut jalassaan.

– Kyllä, minun lapseni ajaa polkupyörällä sisällä. Ilman vaatteita. Ja kypärää. Samalla kun en kiinnitä häneen mitään huomiota ja keskityn vain matkapuhelimeeni, Pink kirjoitti kuvatekstiksi.

Aiemmin Pink julkaisi Instagramissa kuvan, jonka yhteydessä hän ilmoitti aloittaneensa treenit ja tuntevansa olonsa loistavaksi. Sittemmin nähtiin myös kuva patikointiretkeltä, jonne myös tuolloin kolmekuukautinen vauva oli päässyt mukaan. Pink imetti kuvassa vauvaa sylissään.

https://www.instagram.com/p/BWLr_6ClqNV/