Alice Cooper: ”En ole juonut alkoholia 35 vuoteen, silti varmaan kännissä!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Heinäkuun lopussa oululaiselle Qstock-festivaalille saapuva rockin pioneeri Alice Cooper on ollut absolutisti 35 vuotta. Ensi vuonna 70 vuotta täyttävä rokkikukko kertoo, että ei ole koskaan ollut yhtä hyvässä hapessa kuin nyt.

Alice Cooperin elämä ei kuitenkaan aina ole ollut yhtä selväpäistä. Mies myöntää Associated Pressin haastattelussa, että hän joi aikoinaan niin paljon alkoholia, että on varmaan edelleen humalassa. Nykyisin hän kuitenkin ymmärtää, että musiikki ja ura on päihteitä tärkeämpää.

Suomeen pian saapuvan Alice Cooperin ura ulottuu kuudelle eri vuosikymmenelle. Amerikkalainen muusikko tarjoilee kuuntelijoille teatraalisia rock-esityksiä, joista ei puutu kauhua tai näyttävyyttä. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat School’s Out, Poison ja No More Mr. Nice Guy.