Ed Sheeran ei enää käy Twitterissä – pahoitti mielensä kommenteista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muusikko Ed Sheeranilla on 19,1 miljoonaa seuraajaa hänen Twitter-kanavallaan, jota mies näyttäisi yhä ahkerasti päivittävän. Nyt Sheeran on kuitenkin kertonut, että hän ei enää kirjaudu Twitter-kanavalleen koskaan sisälle, koska siellä hänellä on niin paljon trollaajia.

Ed Sheeran on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan, että hän käyttää nykyään Twitteriä enää Instagramin kautta niin, että hänen kuvapäivityksensä julkaistaan automaattisesti myös Twitterissä. Näin mies välttyy siltä, että hänen tulisi enää koskaan kirjautua Twitteriin sisälle ja nähdä millaisia ilmoituksia hänelle on tullut.

26-vuotias Ed Sheeran kertoi, että hän ei enää halua käyttää Twitteriä siksi, että hänellä on siellä niin paljon kiusaajia, jotka kirjoittelevat negatiivisia kommentteja. Muusikko kertoi, että vihaisten kommenttien lukeminen vaikutti aina hänen mielialaansa ja pilasi koko päivän. Suurin osa kmmenteista oli aina negatiivisia, minkä vuoksi Sheeran päätti lopettaa niiden lukemisen kokonaan.