Haluatko nähdä julkkiksia matkoilla? Tässä lista kohteista

Matkailu · Terhi Piiroinen

Myös maailmankuulut näyttelijät, laulajat ja mallit tekevät lomamatkoja, joiden aikana he haluavat rentoutua ja ottaa irtiottoa arjesta. Mikäli tavis haluaa mahdollisesti törmätä lomatunnelmissa olevaan julkkikseen, kannattaa hänen suosia matkoillaan muutamaa a-luokan tähtien suosimaa kohdetta.

Hollywoodissa voi bongata julkkiksia joko ruokakaupoista tai ravintoloista. Jos kuitenkin haluaa nähdä lempinäyttelijänsä vaihtamassa vapaalle, kannattaa matkalaisen suunnata esimerkiksi Ibizalle. Espanjan kuuluisin bailumesta on erityisesti Kate Hudsonin, Justin Bieberin ja Johnny Deppin mieleen.

Thanks for finding us this amazing house @BookingCom for our girls/family vaca! What a blast ☀️💃☀️! Till next time Ibiza 😜 #BookingYeah

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Tyynen valtameren keskellä sijaitseva Havaiji on suosittu amerikkalaisten julkkisten lepopaikka ja matkakohde. Saariryhmällä vierailee säännöllisesti tunnettuja tähtiä aurinkoa ottamassa ja drinksuja nauttimassa.

https://www.instagram.com/p/BIyLRVXBqAJ/

Rakkauden kaupunki Pariisia ei voi ohittaa luetellessa julkkisten lempimatkakohteita. Etenkin amerikkalaiset superjulkkikset vierailevat mielellään Euroopassa. Osa kuuluisista henkilöistä yhdistää matkalla työn ja huvin, joten heitä voi bongata pariisilaisissa konserteissa tai muotinäytöksissä.

https://www.instagram.com/p/BIbIhoAhEix/

Italian Como-järvi houkuttelee luksusmatkailijoita luokseen säännöllisesti. Sen lisäksi, että huipputähdet suosivat kohdetta, voi alueella tavata myös maailman menestyneimpiä ihmisiä esimerkiksi bisnesmaailmasta. Kauniit maisemat antavat todellista sielunruokaa hektistä elämää viettäville.

https://www.instagram.com/p/BIISJ5mAlpZ/

Indonesian Balilla voi tavata pitkää lepolomaa viettäviä julkisuuden henkilöitä. Luksusmajoituksista nauttivat maailmanluokan tähdet pitävät usein matalaa profiilia privaattitiluksillaan, mutta toisinaan heitä tapaa kävelemässä myös muiden turistien suosimien kohteiden kaduilla.

https://www.instagram.com/p/BIgTKN9BD2W/

Floridan edustalla sijaitsevat Bahamasaaret ovat yksinkertainen ja nopea vaihtoehto pikaiselle lomalle. Siksi myös monet julkisuudesta tutut henkilöt karkaavat pitkälle viikonlopulle lähitienoolle nauttimaan rantaelämästä tai perhelomasta. Kesäkuukaudet ovat amerikkalaisten suosimaa loma-aikaa, mutta supertähtiä voi bongata Bahamalta vuoden ympäri.

https://www.instagram.com/p/BHKpV_8gPOf/

Kuuba on nyt kovassa sykkeessä matkailijoiden keskuudessa. Useat tunnetut henkilöt ovat vierailleet Kuuban pääkaupunki Havannassa. Kuubassa on nähty lähiaikoina muun muassa Madonna, Beyonce, Jay-Z, Naomi Campbell ja Rihanna.

https://www.instagram.com/p/BJRBsyFh0UY/