Kunto-ohjaajat maistoivat roskaruokaa – terveellisesti syöminen ei ole helppoa

Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Roskaruoka on yleensä jotakin suolaista, rasvaista ja makeaa syötävää, joka on vielä ennen kaikkea hyvin epäterveellistä. Monet kuitenkin himoitsevat juuri näitä herkkuja eivätkä voi vastustaa kiusausta silloin, kun makeita ja suolaisia naposteltavia on tarjolla.

Facts.-kanavan julkaisemalla videolla nähdään miten kunto-ohjaajat suhtautuvat moniin tunnettuihin herkkuihin. Tarjolla on Burger King -hampurilaisateria, donitseja, Doritos-lastuja, jäätelöä ja virvoitusjuomaa. Moni voisi luulla, että ammattilaisten kurinalainen syöminen johtuu siitä, että he eivät pidä kyseisistä ruoista, mutta video todistaa toisin.

Kunto-ohjaajien maistelutuokio osoittaa, että elämänmuutoksen haluava ja siihen sitoutuva tarvitsee paljon tahdonvoimaa ja mielenlujuutta, koska siitä muutoksessa on lopulta kyse. Herkut maistuvat terveyden ammattilaistenkin suussa vastustamattoman hyviltä, mutta he tietävät, että lopulta hyvä maku ei ole syömisen arvoista.