Stallonen 18-vuotias mallitytär kuvauksissa – upea näky!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijälegenda Sylvester Stallonen perheestä ei naiskauneutta puutu. 70-vuotiaan miehen perheeseen kuuluu kauniin Jennifer-vaimon lisäksi kolme tytärtä, joista varsinkin Sistine on kiinnittänyt monien huomion. Nyt hän on saanut uuden mallisopimuksen.

Sistine Stallone kuvattiin poseeraamassa Samantha Thavasan laukkumerkin mainoskuviin New Yorkissa, jossa hän keikisteli kameran edessä varmoin ottein. Aika näyttää tuleeko Sistinestä koskaan supermallia, mutta ainakin suhteet mallipäättäjiin ovat kunnossa.

Tammikuussa Sistine nähtiin paljastavissa LOVE Magazine -lehden kuvauksissa, joihin kelpuutetaan enimmäkseen vain hyvin tunnettuja ja jo mallinurallaan ansioituneita malleja. Sistine näytti lehden Instagram-tilillä julkaistulla videolla kuitenkin sen, että hän on ansainnut paikkansa muiden mallien joukossa. Videolla Sistine keimailee itsevarmasti mustat hyvin seksikkäät pitsialusvaatteet yllään.

Splash
Splash
Splash
Splash