Traaginen raskaus musersi realitytähden – avautui nyt masennuksestaan

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Geordie Shore -ohjelmasta tunnetuksi tullut Charlotte Crosby on muuttanut viime vuosien aikana kasvojensa ulkonäköä huulitäytteiden ja nenäleikkauksen avulla. Nyt hän kertoi This Morning -ohjelmassa vieraillessaan myös sisäisestä muutoksestaan ja kamppailustaan masennuksen kanssa.

27-vuotias Charlotte Crosby avautui rehellisesti siitä miten kohdunulkoinen raskaus muutti hänen elämänsä. Nainen oli aluksi luullut vuotoa ja kipuja vain kuukautisiksi, mutta lopulta hän sai lääkäriin mennessään kuulla, että hänellä on kohdunulkoinen raskaus.

Kokemuksensa jälkeen Crosby masentui ja ahdistui, koska hän ei halunnut, että tieto vuotaa mediaan. Nyt hän on päättänyt kuitenkin itse avautua asiasta, että muut naiset oppisivat tunnistamaan oireet ja hakeutumaan apuun ennen kovimpia kipuja, vuotoja ja ongelmia.

Tällä hetkellä Charlotte Crosby on todella huojentunut siitä, että hän pystyy kuitenkin saamaan lääkärin mukaan vielä tulevaisuudessa lapsia. Nainen kertoi innoissaan, että hän on jo miettinyt lasten nimiä hänen ja poikaystävä Stephen Bearin tuleville lapsille. Yksi potentiaalinen pojan nimi olisi Bobby Bear.