Courteney Cox katuu Botox-hoitoja – näyttikin pahemmalta kuin luuli

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Frendit-sarjan tähtinäyttelijä Courteney Cox on aiemmin kertonut haluavansa vanheta arvokkaasti ja luonnollisesti. Sen jälkeen hän on kuitenkin ottanut kasvoihinsa niin paljon Botox-hoitoja, että ne ovat saaneet naisen katumaan sitä, että hän on ikinä lähtenyt taistoon ikääntymistä vastaan.

53-vuotias Courteney Cox on kertonut Newbeauty-sivuston haastattelussa katuneensa sitä, että hän on ottanut niin paljon Botoxia kasvoihinsa. Hän ajatteli aiemmin, että ulkonäkö on hänen elämässään kaikki kaikessa. Coxin mielestä myös Hollywood asettaa naisille kohtuuttomia paineita, joiden kanssa naisnäyttelijät yrittävät elää.

Cox yritti pysyä vanhenemisen perässä ja näyttää niin nuorelta kuin mahdollista, mikä sai hänet lopulta pulaan. Naisen mielestä kauneushoitojen ja pistosten jälkeen hän näyttikin lopulta pahemmalta kuin ennen hoitoja. Hänen ystävänsä sanoivat naiselle, että nyt saa riittää. Kaunotar kommentoikin aikovansa tästä eteenpäin vanheta luonnollisesti eikä olekaan ottanut pistoksia enää kuluneen puolen vuoden aikana.

https://www.instagram.com/p/BVzrTIeFGiS/?tagged=courteneycox&hl=en

https://www.instagram.com/p/BVxzTBkjIOf/?tagged=courteneycox&hl=en

https://www.instagram.com/p/BVniHTTj0ly/?taken-by=loveucourteney&hl=en