Poika rakensi uima-altaan parvekkeelle – ilmassa kaikki katastrofin ainekset

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kuumana kesäpäivänä on ihana pulahtaa veteen uimaan. Suomessa saadaan nauttia tuhansista järvistä, joissa uiminen on mahdollista ilman erityisjärjestelyitä. Muualla maailmalla rakennetaan uima-altaita virkistäytymishetkiä varten.

Yksi uima-altaan rakentaneista on poika, joka päätti muuttaa asunnon parvekkeen omaksi henkilökohtaiseksi pulahtamispaikakseen. Redditiin julkaistu kuva ei kerro tarinasta enempää, mutta moni parvekealtaan otoksen nähnyt on ilmaissut huolensa siitä, miten parvekkeen rakenne kestää suuren vesimassan painon.

Idea on silti loistava, mikäli allas olisi toteutettu maan kamaralle. Joissakin maissa joudutaan säännöstelemään veden käyttöä kuivuuden aikana. Esimerkkinä Yhdysvaltojen Kalifornian alue, jossa oli muutama vuosi sitten suosituksia jopa suihkussa käymisestä. Alueella on myös runsaasti uima-altaita, joiden käyttö vaatii suuria vesimääriä.

Will the balcony resist the weight? from WTF