Alessandra Ambrosio paljasti bikinivartalonsa Ibizalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli ja Victoria’s Secret -enkeli Alessandra Ambrosio nähtiin taannoin juhlimassa Coachella Valley Music and Arts -festivaaleilla. Kaunotar nähtiin myös kuvissa, joissa hän valmistautui festariviikonloppuun. Sittemmin hän on lomaillut tyylikkäissä merkeissä esimerkiksi Euroopassa.

Parhaillaan Alessandra lekottelee rantalomalla Ibizalla, jossa hän ilmestyi välillä myös yleiselle uimarannalle. Supermallin saapuminen paikalle bikineissä sähköisti tunnelman heti ja sai miehet kääntämään katseensa.

Alessandra Ambrosio ilmoitti taannoin, että hän aikoo tavoitella uraa muotibisneksessä myös muuten kuin mallina. Hän on nimittäin lanseerannut markkinoille oman vaatebrändin ále by Alessandra.

Splash
Splash
Splash
Splash