Ink Master -tatuoijat arvostelivat julkkisten tatuoinnit

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisten ottamat tatuoinnit ovat yleensä melko henkilökohtaisia. Osa ottaa tatuointeja hetken mielijohteesta ja täyttää koko ihonsa niiden peittoon kun taas toiset harkitsevat tarkkaan ja pitkään millaisen kuvan he ottavat ja mitä se heille merkitsee.

Nyt Ink Master -televisio-ohjelmasta tutut tatuointitaiteilijat Chris Núñez ja Oliver Peck pääsivät arvostelemaan ja kertomaan omat mielipiteensä GQ-lehden kuvaamalla videolla tunnettujen julkkisten tatuoinneista. Arvostelun kohteena olivat muun muassa Lil Wayne, Rihanna, Justin Bieber ja Nicki Minaj.

Lil Waynen kohdalla Peck oli sitä mieltä, että tatuoinnit on otettu nuorena ja tatuointien laatu ei ole ollut miehelle tärkeää vaan se, että niitä on paljon. Peck itsekin kertoi ottaneensa paljon tatuointeja hetken mielijohteesta esimerkiksi ystäviensä tekeminä.

Oliver Peck haukkui Justin Bieberin tatuoinnit täysin. Niissä ei miehen mukaan ole mitään tyyliä ja niistä jokainen on tehty huonosti. Tämä johtuu Peckin mukaan siitä, että Bieber on tunnettu tatuoijien hankkimisesta hänen luokseen kotikäynneille, koska Bieber ei jaksa vierailla kunnon tatuointiliikkeessä. Kotikäynteihin suostuvat tatuoijat eivät välttämättä ole olleet popparille paras vaihtoehto.