Nainen meikkaa kasvoilleen upeita illuusioita

Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osaavat meikkitaitelijat pystyvät luomaan uskomattomia muodonmuutoksia iholle taitavan värien käytön ja varjostustekniikoiden avulla. Verkossa onkin nähty lukuisia esimerkkejä meikkaamisen asiantuntijoiden upeista taidonnäytteistä.

Nyt Instagramissa hämmästyttää Mimi Choi -niminen nainen, joka osaa maskeerauksen keinoin luoda todella näyttäviä illuusioita naisten kasvoille. Mimi Choi esittelee omalla Mimles-nimisellä Intagram-kanavallaan taitavia kauneusmeikkejä ja upeita illuusioita, jotka sopisivat karmivuutensa puolesta paremmin naamiaisiin.

Nainen osaa luoda meikkien avulla illuusioita siitä, että hänen kasvonsa olisi siivutettu moneen osaan. Mimi Choi osaa piirtää kasvoille meikkien avulla niin taitavasti, että kasvoihin meikatut ylimääräiset silmätkin näyttävät täysin aidoilta. Nainen vaihtoi alaa esikouluopettajasta meikkitaiteilijaksi kolme vuotta sitten, ja näyttäisi siltä, että hänen päätöksensä oli oikea.

Thank you @businessinsider for the feature on Facebook! ❤️ I really want to thank each one of you here who has supported me and my art throughout these past 3 years. It's amazing how a little self-belief and hard work could impact your life. 3 years ago, I decided to change my career as a Montessori preschool teacher with no art background to become a professional makeup artist. A lot of people were shocked about my decision but I decided it was time for me to stop letting my fears determine my path and step out of my comfort zone for once. I started off with a little goal: to do my best everyday, to make daily improvements no matter how small they are, and to keep track of my progress on Instagram. I got into illusion makeup because it was the most challenging style to me. I started doing it regularly because I was fascinated by the amount of self-learning and trial and error required each time, even though I didn't think anybody would be into it because these makeups are not wearable. I do it simply for myself as a self-improvement exercise. I never imagined that one day people would notice it and that I would be getting the kind of job opportunities that I've been getting. I guess all I'm trying to say is that anything is possible if you believe in yourself. It's true when people say whether you think you can or you can't, you're right. I believe that the happiest and most successful people aren't the most talented, prettiest or wealthiest, but the ones who believe that they can turn their dreams into reality, who aren't afraid to test out their crazy ideas, who work hard, and who show gratitude. You really only live once. Nobody can save you but yourself. ❤️

Henkilön MIMI CHOI (@mimles) jakama julkaisu