Gangnam Style syrjäytettiin – YouTuben kuninkuus vaihtui!

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Korealaisartisti PSYn Gangnam Style oli pitkään Youtuben katsotuin video. Nyt vuonna 2012 julkaistu ja valtavan suosion saavuttanut video on kuitenkin syrjäytetty Youtuben suosituimpien ensimmäiseltä sijalta.

Wiz Khalifan ja Charlie Puthin See You Again -musiikkivideo on noussut palvelun katsotuimmaksi. Fast & Furious 7 -elokuvan vuonna 2015 julkaistulla soundtrackilla olevan kappaleen video on nähty Youtubessa nyt jo reilusti lähes 2,9 miljardia kertaa.

– Liityin Youtubeen vuonna 2007. Silloin toivoin, että voisi tehdä 10.000 katselukertaa saavuttavan videon. Kuulin juuri See You Againista… Vau, Charlie Puth kirjoitti Twitterissä.

See You Again kirjoitettiin edesmenneen Fast & Furious -tähti Paul Walkerin muistoksi. Se nousi yhdeksi vuoden 2015 menestyksekkäimmistä kappaleista useissa maissa.

Kappaleen sijoitus katsotuimpana Youtube-videona saattaa kuitenkin jäädä lyhytaikaiseksi. Luis Fonsin Despacito-hitti on kerännyt yli 2,5 miljardia katselukertoja vain kuuden kuukauden aikana, eikä sen suosiolle näy loppua.