Tikkoja heiteltiin uudella tyylillä – 45 metrin korkeudesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Harva pystyisi osumaan tikkatauluun 45 metrin päästä laudasta, mutta How Ridiculous -kanavan tuoreella videolla se onnistuu. Youtube-tähtien tapauksessa heidän apunaan on kuitenkin painovoima.

How Ridiculous -kanavan miehet kiipesivät 45 metriä korkean näkötornin huipulle. Tornin alapuolelle on asetettu tikkataulu, johon he yrittävät osua pudottamalla tikat kohti sitä.

Tikat saadaan osumaan tauluun yllättävän tarkasti. Lopuksi kaikki jäljelle jäänet tikat heitetään kerralla kohti taulua. Ne ehtivät saavuttaa 45 metrin matkan aikana melkoisen nopeuden, sillä teristä jää tauluun huomattavasti tavanomaisia heittoja isommat jäljet.

Kyseessä ei ole ensimmäinen How Ridiculousin tempaus, jossa urheilusuorituksia yritetään kymmenien metrien korkeudesta. Taannoin miehet rikkoivat ennätyksen heittämällä koripallon koriin jopa 181 metrin korkeudesta.