Matkustajan video lentokentältä – näin huonosti matkalaukkuja kohdellaan!

Lifestyle Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa on vuosien varrella levinnyt muutamia videoita, joiden sisällön perusteella on voitu nähdä miten huonosti lentokentän työntekijät toisinaan kohtelevat matkustajien omaisuutta. Nyt tällainen tilanne on jälleen tallentunut videolle.

Eräs matkustaja oli Edinburghin lentokentällä ollessaan nähnyt miten työntekijä oli heitellyt matkustajien matkatavaroita. Henkilö oli istunut lentokenttäbussissa, jonka ikkunasta hän oli alkanut kuvaamaan tilannetta, jossa mies heittelee hyvin kovakouraisesti ihmisten matkalaukkuja hihnalle.

Videolla nähdään miten muut työntekijät asettelevat matkustajien laukkuja huolellisesti ja kantavat ne aina hihnalle asti. Yksi työntekijöistä kuitenkin käyttäytyy hyvin epäammattimaisella tavalla ja heittelee laukkuja hihnan päälle. Matkustaja oli kuvannut videon siksi, että matkustajat pääsevät näkemään laukkujen käsittelyn mikäli heidän matkatavaransa vahingoittuvat.