Suomalaismies hätisteli karhun luudalla: ”Perkele!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ulkomailta sosiaaliseen mediaan ladataan usein videoita, joissa karhut ovat eksyneet ihmisasutuksen luo etsiessään omakotitalojen pihoilta ruokaa. Suomessa tällaisia tilanteita nähdään harvemmin, mutta toisinaan karhut pääsevät täälläkin yllättämään ihmiset.

Nyt videolla nähdään hurja tilanne, jossa Kuusamossa asuva mies on yllättänyt isokokoisen karhun omalta takapihaltaan. Mies on mennyt katsomaan miksi hänen pieni venäjänkääpiöterrierinsä haukkuu niin vihaisesti, jolloin hän on löytänyt karhun pihaltaan.

Karhu oli kuistilla ja yritti viedä miehen pullopussia mennessään, jolloin mies suivaantui ja alkoi huutamaan karhulle. Karhu pelästyi ja asteli hieman kauemmaksi kuistilta. Mies kävi pelastamassa koiransa pihalta ja onnistui hätistelemään karhun luudallaan kauemmaksi metsään.