Veneilevä seurue heitti oluen – wakeboardaaja otti ilmasta kiinni

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vauhdikas wakeboarding vaatii harrastajaltaan hyvää tasapainoa ja hieman hurjapäisyyttäkin. Erityistä hurjapäisyyttä vaatii kuitenkin seuraava temppu, jonka eräs mies suorittaa hänestä kuvatulla YouTube-videolla.

Veneessä olutta juonut seurue oli kuvannut heille vierasta miestä, joka oli kiitänyt wakeboard-laudallaan heidän ohitseen. Hurjasteleva mies oli pyytänyt ohimennen seuruetta heittämään hänellekin yhden oluen, jolloin seurueen luvattua juomaa wakeboardaava mies oli mennyt vielä kerran heidän ohitseen.

Videolla nähdään uskomaton temppu, jossa veneessä olevat kaverukset heittävät heidän veneensä ohi hurjastelevalle miehelle oluen. Mies saa tölkin kovista vauhdeista suoraan ilmasta kiinni, jolloin koko seurue alkaa hurraamaan. Wakeboardingia harrastanut mies oli varmasti tempun onnistumisen lisäksi tyytyväinen myös siitä, että hän sai itselleen janojuoman.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat