Maa nielaisi omakotitaloja Floridassa – tätä kohtaloa ei toivoisi kenellekään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina ympäri maailmaa on ilmestynyt selvästi aikaisempaa enemmän maan vajoamia, joista valtaosa on ollut asumattomilla alueilla, mutta osa jopa kaupunkien keskustoissa. Nyt tuorein tapaus tulee Yhdysvaltojen Floridasta, jossa kaksi omakotitaloa tuhoutui vajoaman nieltyä ne.

Viranomaiset ehtivät evakuoida asukkaat ennen kuin perheiden kodit tuhoutuivat. Tilanne alkoi eilen aamulla 14. heinäkuuta Paco Countyn alueella. Ensin vajoama oli pienen uima-altaan kokoinen, kunnes se laajeni nopeasti nielaisten samalla kaksi omakotitaloa maan sisään.

Vajoaman pelätään yhä laajenevan, joten sen ympäriltä 10 talon asukkaat on myös evakuoitu. Tällä hetkellä kukaan ei osaa sanoa tuleeko vajoama nielaisemaan enemmänkin taloja sisäänsä.

Splash
Splash