Pariskunnat lukivat exille lähetettyjä viestejä – kiusallinen tilanne videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toiseen ihmiseen ihastuessa pää voi sumentua niin pahasti, että rakastavaiset alkavat elämään omassa vaaleanpunaisessa kuplassaan. Yleensä vastarakastuneet näyttävät muiden silmissä liiankin imeliltä, minkä vuoksi heidän välinen kommunikointinsa kannattaakin jättää heille.

Nyt WatchCut Video -kanava on julkaissut hyvin kiusallisen videon, jossa pariskunnat lukevat toisilleen vanhoja tekstiviestejä. Tekstiviestit eivät ole mitä tahansa viestejä vaan sellaisia keskusteluita, joita henkilöt ovat käyneet edellisten kumppaniensa kanssa.

Pariskunnat vaihtavat keskenään puhelimia ja lukevat ääneen toistensa lähettämiä tekstiviestejä, joita he ovat kirjoittaneet edellisille rakkailleen. Omia vanhoja viestejä näyttää olevan hyvin kiusallista kuunnella, minkä lisäksi niiden lukeminenkaan ei varmasti tunnu erityisen mielekkäältä.