Naapuririidalla koomiset mittasuhteet – solvausviesti paljastui ilmakuvasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Naapurien välinen riita on saanut Yhdysvaltojen Washingtonissa sijaitsevassa kaupungissa kirjaimellisesti suuret mittasuhteet. Sequimissa sijaitsevan kodin edessä olevalla pellolla on nimittäin naapureita parjaava viesti, joka näkyy vain yläilmoista.

Google Earthilla Sequimin karttaa tutkineet ovat huomanneet hauskan ja härskin yksityiskohdan. Eräälle pellolle on kirjoitettu ”A-hole”, eli vapaasti suomennettuna K-pää. Tekstin alla on viereiseen tonttiin kohdistettu nuoli.

Mashable-sivuston mukaan kuvankaappaukset kartasta ovat levinneet verkossa tänä vuonna. Viestin uskotaan kuitenkin ilmestyneen pellolle ensimmäistä kertaa jo vuosien 2011 ja 2013 välillä, joten naapuririita on selkeästi ollut käynnissä jo pitkään.

Reddit-käyttäjä HeadPhoneJackalin mukaan riidan taustalla on eräälle tontille ilmestynyt uusi autotalli. Autotalli on kirkkaan violetin värinen, mikä johti riitoihin muiden lähialueella asuvien kanssa.

 

View post on imgur.com

View post on imgur.com