Teini heitti miestä pizzapalalla – sai syytteen pahoinpitelystä

Ohhoh! Ruoka · Tim Isokivi

Kanadalainen nuori mies on saanut syytteen epätyypillisen drive-by -iskun yrityksestä. Hän heitti uhria pizzaviipaleella liikkuvasta autosta.

Newfoundlandin St. John’sissa asuva mies oli seisomassa kotipihallaan, kun yhtäkkiä ohi ajaneesta autosta lensi jotain häntä kohti. Kyseessä oli ajoneuvossa istuneen 18-vuotiaan nuorukaisen heittämä pizzaviipale.

Pizzapala ei osunut mieheen, mutta hän ilmoitti tapauksesta siitäkin huolimatta poliisille. Viranomaiset pidättivät teinin myöhemmin tutkittuaan ensin tapahtumapaikalta kuvattua turvakameran videota. Videota ei ole toistaiseksi julkaistu verkossa.

Pizzahyökkäyksen suorittanutta teiniä syytetään pahoinpitelyn yrityksestä. UPI-uutistoimiston mukaan hyökkäyksen taustalla uskotaan olevan tekijän ja hyökkäyksen kohteena olleen miehen välillä jo ennestään vellonut riita.