Myrskyn odottamaton seuraus – bajamajat jahtasivat ihmisiä torilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moskovaa koetteli viikonloppuna kova myrsky, minkä ansiosta kaupungissa päästiin todistamaan erikoisen näköistä tilannetta. Tuuli yltyi niin kovaksi, että torille asetetut ulkokäymälät lähtivät liikkumaan sen voimasta.

Twitterissä levinneellä videolla nähdään, kuinka siniset ulkovessat liukuvat Punaisen torin asfalttia pitkin. Itsestään liikkuvat kemialliset käymälät näyttävät miltei siltä, kuin ne ajaisivat takaa torilla olevia ihmisiä.

Videon jakanut Twitter-käyttäjä EugeneD vitsaili jopa käymälöiden haluavan karkuun Venäjän nykyistä hallintoa. Toiset Twitter-käyttäjät vertasivat näkyä puolestaan brittiläiseen Doctor Who -scifisarjaan, jonka nimikkohahmo seikkailee ajassa ja avaruudessa sinisessä puhelinkopissa.