Koira järkyttyi hamsterista – reaktio naurattaa nyt verkossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Toiset ihmiset pelkäävät hiirien kaltaisia harmittomia jyrsijöitä, mutta koirien saattaisi kuvitella olevan hätkähtämättä itseään pienempien luontokappaleiden edessä. Tuoreen videon perusteella myös isokokoiset koirat saattavat kuitenkin olla kauhuissaan itseään huomattavasti pienemmistä eläimistä.

Sosiaalisessa mediassa levinneellä videolla koiralle yritetään esitellä hamsteria tuomalla jyrsijä aivan sen lähelle. Koira kuitenkin vaikuttaa olevan kaikkea muuta kuin kiinnostunut tekemään tuttavuutta pienen eläimen kanssa.

Koira vaikuttaa olevan läpeensä järkyttynyt jyrsijän läsnäolosta, ja kääntää päätään pois omistajan tuodessa toistuvasti hamsteria lähemmäs sitä. Sen kauhistusta ei saa pois edes toinen koira, joka yrittää selkeästi saada ystäväänsä leikkimään pienen jyrsijän kanssa.

Video jaettiin alun perin San-nimisen berninpaimenkoiran Instagram-tilillä. Se on kerännyt kuvapalvelussa satoja tuhansia katselukertoja, ja lähtenyt sittemmin leviämään myös Instagramin ulkopuolella.