10 merkkiä pilalle menneistä ensitreffeistä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Hiljaista kahvikupin tuijottelemista, kiusallista lusikan kilinää ja muutama yskäisy. Tällainen tilanne on tuttu monilta ensitreffeiltä, jonka jälkeen kahvittelijat enää tuskin tapaavat. Nyt on listattu merkkejä, joista tietää ensitreffien epäonnistuneen.

Ideaali tilanne on se, että ensimmäistä kertaa tapaavilla ihmisillä kipinöi saman tien. He hullantuvat toisistaan ja tuntevat saumatonta yhteyttä. Useimmiten ensitreffejä saattaa kuitenkin leimata kiusallinen hiljaisuus ja se, että toisiaan tapaavilla ihmisillä ei ole juurikaan mitään yhteistä keskusteltavaa. Potentiaalinen kumppaniehdokas saattaa ärsyttää ensiminuutista alkaen, eikä pari ole samaa mieltä asioista.

Mikäli treffiseuralainen näpertää ensimmäisessä tapaamisessa puhelintaan, voidaan hänet pudottaa jatkosta. Kenenkään ei tarvitse sietää huonoja käytöstapoja tai tuhlata aikaansa moukille. Sama pätee ihmisiin, jotka ovat enemmän kiinnostuneita treffikumppaninsa kanssa harrastetusta seksistä tai vaikkapa ilmaisesta illallisesta.

Ihmisten välistä kemiaa ei pysty luomaan keinotekoisesti. Romanttisessa suhteessa tulee olla salamointia ja säkenöintiä, ja mikäli vastakumppani ei herätä positiivisia tuntemuksia millään tasolla, voidaan uusista treffeistä sopiminen jättää väliin. Selkeä merkki on myös se, että suunnittelee kotiin lähtemistä jo tapaamisen alusta alkaen.

Pahimmassa tapauksessa treffit tuntuvat työhaastattelulta tai poliisikuluustelulta. Kumpaakaan osapuolta ei kiinnosta toisen elämä tai hänen asioidensa kuunteleminen. Viimeinen niitti lienee se, että ensitreffeillä puhutaan entisistä kumppaneista, vaikka tulisi ennemmin keskittyä uuteen tuttavuuteen. Epäonnistuneiden ensitreffien jälkeen ei kannata masentua. Meri on täynnä kaloja ja kannattaa rohkeasti heittää uutta verkkoa vesille.

Lähde: Popsugar