47 kiliä vierotettiin emoista yön ajaksi – jälleennäkemisen riemu oli suunnaton

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sunflower Farm Creamery -maatilalla on tällä hetkellä 47 kiliä, joita vieroitetaan niiden emoista vähitellen. Kilit nukkuvat jo erillään niiden emoista, minkä vuoksi jälleennäkeminen on aamuisin aina täynnä riemua ja intoa.

Maatila on julkaissut hellyttävän videon, jossa nainen käy päästämässä 47 kiliä vapaaksi niiden omasta tilasta, jossa ne ovat nukkuneet yön. Kilit tietävät pääsevänsä aamupalalle, mutta ne eivät suinkaan ole pelkästään ruoasta innostuneita vaan siitä, että ne pääsevät näkemään aamulla emonsa laitumella.

Kilit juoksevat suloisen riemukkaasti laidunta kohti heti kun niille avataan portti. Videolla nähdään ihana jälleennäkeminen emojen kanssa ja pienten innokkaiden kilien hassuttelua, kun ne keksivät mitä suloisempia leikkejä keskenään ja heinäpaaleilla hyppien.