Jesus pelastui kuin ihmeen kaupalla – uhmasi lähes varmaa kuolemaa

Autot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on tapahtunut raju auto-onnettomuus, jossa Orlandon lähistöllä Floridassa massiivisia metalliputkia kuljettanut kuorma-auto kaatui moottoritien korkealla rampilla sillä seurauksella, että yksi sen tuhansien kilojen metalliputkista putosi alas seuraavalle tasolle ja henkilöauton päälle.

Splash

Vuosimallin 2003 Pontiac tuhoutui putken alle jäädessään lähes täydellisesti. Kaiken lisäksi putki putosi kuljettajan puolelle, joten kaiken järjen mukaan kuljettajan olisi tullut menehtyä turmassa välittömästi.

Katastrofielokuvan kuvauspaikalta näyttävän turmapaikan valokuvat kertovat karua kieltään onnettomuudesta, mutta kuin ihmeen kaupalla henkilöautoa kuljettanut Jesus Armando Escobar selvisi turmasta hengissä vastoin kaikkia todennäköisyyksiä. Jesus kiidätettiin sairaalaan Orlandoon, jossa häntä hoidettiin lievien vammojen takia.

Splash
Splash

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.