Nyt etsitään yhden yön juttuja – kesä saa tunteet kuumaksi

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kesä on romanssien ja rakkauden sävyttämää aikaa. Valoisa vuodenaika kohottaa mielialaa, ja ihmiset saattavat etsiä satunnaista seksiseuraa tavallista suuremmalla mielenkiinnolla.

Treffisivusto OkCupidin mukaan sinkut etsivät kesäkuussa yhden yön juttuja peräti 33 prosenttia enemmän kuin muina vuoden kuukausina. Syynä on se, että lämmin sää houkuttelee ihmisiä ulkoilmaan vähemmissä vaatteissa. Talvikuukausina halutaan halailla sohvannurkassa vakituisen kumppanin kanssa, mutta kesällä moni viilettää villinä ja vapaana.

Kesän tapahtumat luovat ideaalisen miljöön yhden yön juttujen hankkimiseen. Toisinaan satunnaisesta seksiseikkailusta voi muodostua vakavampaa seurustelua, mikäli osapuolet huomaavat kiinnostuvansa toisistaan oikeasti. Sinkuille kesä kuitenkin yleensä tarkoittaa nautinnollista aikakautta vällyjen välissä.