Vauvaa inhotti istua nurmikolla – tasapainotteli tyylikkäästi vaippansa päällä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kesähelteillä pikkulapset nauttivat siitä kun he voivat juoksennella ulkona vähissä vaatteissa. Monesti lapset viihtyvät ulkona koko päivän pelkissä uimapuvuissaan, eivätkä vauvatkaan tarvitse juuri muuta ylleen kuin vaipat. Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa vauva ei ole kuitenkaan kovin tyytyväinen ulkona istumiseen.

Australiassa kuvatulla videolla nähdään miten hauska tyyli Lachie-nimisellä poikavauvalla on istua ruohikolla. Äiti on kuvannut yhdeksänkuukautista poikaansa kun hän näki, että vauva ei pitänyt siitä miltä ruoho tuntui vasten pojan paljasta ihoa. Vauva tasapainotteli vaippansa päällä nurmikolla pidellen jalkojaan ilmassa.

Hauska video osoittautui myöhemmin myös hyödylliseksi. Vielä 2,5-vuotiaanakaan poika ei suostunut kävelemään ruohon päällä paljain jaloin. Kun vanhemmat olivat vieneet pojan lääkäriin ja hänelle oli tehty erilaisia testejä, oli huomattu, että pojalla on jaloissaan hermotusongelmia minkä vuoksi kylmä nurmikko oli tuntunut epämukavalta ihoa vasten.