Mies hyppäsi sillalta liikkuvaan junaan – stuntti kuin elokuvista

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monissa toimintaelokuvissa on nähty hurja kohtaus, jossa takaa-ajo tai kamppailu käydään liikkuvan junan katolla. Nyt eräs mies teki samanlaisen vaarallisen stuntin tosielämässä sivustaseuraajien kuvatessa hänen tempaustaan videolle.

Teksasin San Antoniossa on kuvattu videolle tilanne, jossa mies on hypännyt sillan päältä junan katolle. Mies oli odottanut sillalla junaa saapuvaksi ja hypännyt sen päälle kun juna oli ollut alittamassa siltaa. Videolla nähdään miten mies juoksee junan päällä ja yrittää pysyä suurin piirtein samassa kohdassa.

Miehen tempaus on mennä hyvin kohtalokkaasti pieleen kun hän kompuroi ja putoaa junan vaunujen väliin hypätessään vaunusta toiseen. Mies saa kuitenkin onneksi toisesta vaunusta kiinni ja onnistuu nostamaan itsensä takaisin ylös.