Perhe tyrmistyi – nettikaupan kuriiri ulosti kotipihan eteen!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Lontoossa asuva perhe joutui tyrmistymään suositun verkkokaupan kuriirin toimitettua haisevan yllätyksen heidän pihansa eteen. Amazon-verkkokaupan kuljettaja oli päättänyt ulostaa kadun tuntumaan aivan heidän Romfordissa sijaitsevan kotinsa läheisyyteen.

Andrew Wingrave kertoi hänen 14-vuotiaan poikansa ilmoittaneen Amazonin kuriirin kyykkinen ulkona. Valvontakameran kuva paljasti miehen ulostaneen paperipussiin, pyyhkineen takapuolensa yhtiön pakettikorttiin ja ajaneen pois. Jätös oli jätetty julkiselle paikalle.

– Mitä jos olisin saanut C-hepatiitin kuljettajan ulosteesta? Hänen toimensa olisi voinut käydä kohtalokseni, munuaisensa syövän vuoksi menettänyt Wingrave pohti The Sun -lehden mukaan.

Mies otti yhteyttä Amazoniin, jonka työntekijät saapuivat putsaamaan jätökset pois kahta päivää myöhemmin. Amazonin tiedottajan mukaan valitukseen suhtaudutaan vakavasti ja tapausta tutkitaan parhaillaan.

Wingrave oli aikaisemmin tilannut Amazonista paketin, jonka toimitusta hän odotti erikoisen välikohtauksen tapahtuessa. Miehen tilaama oikea paketti on sittemmin toimitettu perille ilman ei-toivottuja kylkiäisiä.

– Olen vain onnellinen ettei kyseessä ollut jälleen uusi pökäle, mies totesi.