Taapero ei pitänyt isän musisoinnista – päätti tehdä siitä lopun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset osaavat olla pieninä hyvin omapäisiä halutessaan jotakin. Aina huono käytös ei lopu useampienkaan kieltojen jälkeen, minkä vuoksi monessa perheessä pienet vauvat oppivatkin ensimmäisien sanojen joukossa ymmärtään mitä ei-sana tarkoittaa.

Nyt videolla nähdään kuitenkin hulvaton tilanne, jossa isän ja taaperon asetelma on täysin päinvastainen. Pieni tyttö ei halua, että hänen isänsä soittaa tytön marakasseilla, mutta isä ei ota taaperon kieltävää komentoa hänen kuuleviin korviinsa vaan jatkaa aina soittamista, kun tytön katse välttää.

YouTube-videolla nähdään miten päättäväinen pikkutyttö kieltää isäänsä soittamasta tytön marakasseja. Tyttö käy useampaan otteeseen hakemassa soittimet isänsä kädestä pois ja sanoo hänelle hyvin tiukasti, että hän ei saa koskea marakasseihin. Isä päätti jatkaa tytön härnäämistä, minkä lopputuloksena hauska video saatiin aikaiseksi.