Tämä koira on sankari! Pelasti hukkuvan peuranpoikasen merestä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mark Freeley -niminen mies oli ollut kahden koiransa kanssa kävelyllä meren rannalla. Yllättäin toinen koirista oli juossut mereen uimaan todella päättäväisesti. Kun koira oli kääntynyt rantaan päin ja alkanut uimaan omistajaansa kohti, mies näki mikä koiran uintireissun oli aiheuttanut.

Mark Freeley oli alkanut kuvaamaan videolle tilannetta, jossa hänen koiransa ui takaisin rantaan. Mies oli ollut hyvin yllättynyt nähdessään koiransa palaavan peura suussaan. Koira oli nähnyt meressä hukkumaisillaan olevan peuran vasan ja päättänyt uida hakemaan pikkuisen rantaan.

Videolla nähdään miten koira tuo peuran rantaan. Ihmiset ovat olleet kahta mieltä siitä, että onko koira ollut pelastamassa peuraa vai onko kyse sen saalistusvietistä. Noutamisen jälkeinen peuran töniminen kuonolla on kuitenkin monien mielestä viitannut siihen, että koira on yrittänyt saada peuraa nousemaan jaloilleen. Joka tapauksessessa koiran noutaminen pelasti vasan oli noutamisen syynä sitten saalistus- tai hoivavietti.