Työntekijät luulivat joutuneensa murtovarkaiden uhriksi – tekijä olikin aivan muuta!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kun Argonics Inc. -yrityksen työntekijät saapuivat maanantai-aamuna töihin ja näkivät toimistonsa lasiovien sirpaleina maassa, he odottivat pahinta. Murtovarkaiden sijaan tekijöiksi paljastui kuitenkin aivan toisenlainen taho.

Yrityksen esimies soitti paikalle poliisit, ja alkoi tutkimaan valtvontakameran nauhaa. Varkaiden tai ilkivaltaa harrastaneiden nuorten sijaan rakennuksen edessä oli lorvaillut laumallinen vuohia. Yksi niistä innostui puskemaan sarvillaan toimiston lasiovea.

– Se hakkasi etuovea ainakin 20 minuutin ajan. Vuohi todennäköisesti näki ovessa heijastuksensa ja luuli sitä toiseksi vuoheksi. Se yritti piestä koko rakennuksen, Argonicsissa työskentelevä Greg Cappaert kuvaili Daily Camera -sivustolle.

Aggressiivinen vuohi särki ensin toisen lasioven, säikähtäen lasin särkymistä ja juosten pois paikalta. Pian eläin kuitenkin palasi viimeistelemään työnsä rikkomalla myös toisen lasioven. Toistaiseksi on epäselvää, mistä vuohet saapuivat ja mihin ne lähtivät.

– Ne ovat edelleen irrallaan, Cappaert paljasti.