Isä sai kuulla saavansa viidennen tyttären – hulvaton reaktio videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Batsonin perheessä on neljä tytärtä, minkä vuoksi olikin melko selvää, että viidennen raskauden kohdalla perheenisä toivoi ja odotti, että uuden vauvan sukupuoli olisi poika. Toista miestä taloon toivonut isä sai kuitenkin pettyä pahemman kerran.

Hauskalla YouTube-videolla nähdään tilanne, jossa perheenäiti Christine antaa neljälle tyttärelleen kuppikakut. Kuppikakkujen sisällön väri tulisi paljastamaan lapsille ja Josh-aviomiehelle uuden vauvan sukupuolen. Pienen mutustelun jälkeen vaaleanpunaisen sisällön myötä kävi ilmi, että lapsi on tyttö, mikä sai miehen pettymään.

Perheenisä peitti kasvonsa käsillään kuullessaan, että hän saa viidennen tyttären. Vaimo on kuvannut videolle surkuhupaisan tilanteen, jossa mies poistuu keittiöstä mitään sanomatta, avaa takaoven ja kävelee suoraan vaatteet päällä uima-altaaseen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat