Jennifer Aniston ilman rintaliivejä – ohut paita paljasti sisältönsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Frendit-hittisarjan tähti Jennifer Aniston on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa pintajulkisuudesta, vaikka äskettäin kommentoikin exänsä Brad Pittin eroa Angelina Joliesta. Hän totesi karman maksaneen Bradille takaisin, koska tämä jätti Anistonin aikoinaan juuri Jolien takia.

Takavuosien seksisymboli on nyt kuvattu New Yorkissa, jossa hän oli poistumassa asunnostaan. Jennifer ei ollut pukenut ylleen lainkaan rintaliivejä, joten hänen ohut paitansa paljasti sisältönsä erittäin selvästi.

Kerroimme jo taannoin kovaa vauhtia nousevasta trendistä, jossa naiset jättävät rintaliivit pukematta ja korostavat rintojaan ohuiden paitojen avulla. Nyt monien supermalllien lisäksi myös Frendit-kaunotar on liittynut saman trendin vaalijoihin.

Splash
Splash
Splash