Näin huippumalli valmistautui kaksi päivää ennen häitä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Miranda Kerr ja Snapchatin toimitusjohtaja Evan Spiegel menivät toukokuussa naimisiin intiimissä hääjuhlassa, jonne oli kutsuttu vain 45 häävierasta. 34-vuotias malli ja 27-vuotias miljardööri olivat ehtineet seurustella vain kaksi vuotta ennen häitä.

Miranda Kerr on ottanut häävalmistelunsa hyvin rennosti. Malli on päästänyt Voguen kuvaajat seuraamaan hänen päiviään juuri ennen häitä, ja näyttäisi siltä, että Kerr ei turhaan murehdi tärkeästä päivästään. Viimeksi nainen päästi kamerat kuvaamaan hänen pukusovitustaan ja häämeikin tekoa, ja nyt hänet nähdään kotona vain kaksi päivää ennen häitä.

Miranda Kerr esittelee videolla miten hän valmistautuu fyysisesti ja henkisesti hänen tulevaan hääpäiväänsä. Nainen aloittaa päivänsä terveellisellä vihersmoothiella, treenaa kotonaan, nauttii hänen koiransa seurasta ja rentoutuu meditoimalla.