22-vuotias bikinikaunotar upeassa rantakunnossa – ammatti velvoittaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet julkkismallit ovat viime vuosina laajentaneet toimenkuvaansa ryhtymällä bikinien ja uimapukujen suunnittelijoiksi. Suunta voi kuitenkin olla myös toisin päin, sillä esimerkiksi 22-vuotias Francesca Aiello on nousemassa bikinien suunnittelijasta rantojen julkkiskaunottareksi.

Aiello omistaa Frankies Bikinis -bikinimerkin ja myös suunnittelee itse kaikki yhtiönsä mallistot. Eilen hänet kuvattiin rannalla Los Angelesin liepeillä Malibussa, jossa hän osallistuu bikinimallistonsa esittelyyn Swim Week -tapahtumassa. Aiello on nuorin tapahtumassa koskaan omaa mallistoaan esitelleistä. Hänen bikineitään ovat viime aikoina pitäneet muun muassa Kylie Jenner, Rihanna ja Gigi Hadid.

Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat