22-vuotias bikinikaunotar upeassa rantakunnossa – ammatti velvoittaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet julkkismallit ovat viime vuosina laajentaneet toimenkuvaansa ryhtymällä bikinien ja uimapukujen suunnittelijoiksi. Suunta voi kuitenkin olla myös toisin päin, sillä esimerkiksi 22-vuotias Francesca Aiello on nousemassa bikinien suunnittelijasta rantojen julkkiskaunottareksi.

Aiello omistaa Frankies Bikinis -bikinimerkin ja myös suunnittelee itse kaikki yhtiönsä mallistot. Eilen hänet kuvattiin rannalla Los Angelesin liepeillä Malibussa, jossa hän osallistuu bikinimallistonsa esittelyyn Swim Week -tapahtumassa. Aiello on nuorin tapahtumassa koskaan omaa mallistoaan esitelleistä. Hänen bikineitään ovat viime aikoina pitäneet muun muassa Kylie Jenner, Rihanna ja Gigi Hadid.

Splash
Splash
Splash
Splash